torek, 13. februar 2018

VRNITEV IZ HAVANE: dve novosti

28.5.2014

Po dveh tednih obiska Havane smo  ponovno doma. Dosegli smo vse kar smo si zastavili.
Tukaj moram opisati dve stvari, ki sta na mene naredili zelo močen vtis. Upam, da bosta tudi na vas in sicer:

1.
Spoznali smo, da obstaja čista substanca iz katere delajo Vidatox. Je nekaj stokrat  močnejša in ima temu primerni efekt zdravljenja, ki je mnogo, mnogo boljši.  Na žalost je ne komercializirajo in ni naprodaj. Vseeno smo jo lahko preizkusili na našem primeru s pacientom z rakom in tudi dobili minimalno količino !!!
Resnično se je pokazal rezultat že po treh dneh. Njegova moč in volja po delu se je zelo, zelo povečala. Njegovo kompletno stanje se je spremenilo.  Če bi verjel v čudeže bi rekel, da je to ta čudež. To je sicer substanca, ki smo jo uspeli organizirati za 10 letnega fantka, vendar je še nekoliko izpopolnjena.
POMEMBNO: TO NI VIDATOX. TO JE OSNOVNA SUBSTANCA, IZ KATERE VIDATOX IZDELUJEJO. NJEGOVA UČINKOVITOST JE MNOGO, MNOGO VEČJA.  JE BREZ DODATKOV, BREZ ALKOHOLA. OKUS: JE BREZ BARVE IN OKUSA. NIMA NOBENIH STRANSKIH UČINKOV. JEMLJE SE LAHKO SOČASNO OB OSTALIH ZDRAVILIH IN TERAPIJAH.  PRIPOROČAJO JO TUDI INHALIRATI (v primeru pljučnih bolezni).
NAJBOLJŠE JO JE JEMATI TAKOJ, KO ZVEMO ZA DIAGNOZO, TOREJ TUDI PRED OPERACIJO, PRED OBSEVANJEM, PRED KEMOTERAPIJAMI !!!!
ČE SMO NAJBOLJŠI ČAS ZAMUDILI PA DELA PRAVI ČUDEŽ TUDI POTEM, TEKOM ZDRAVLJENJA.

Ker sem raku izpostavljen tudi sam kot prvo dedno koleno, sem preventivno ta preparat pričel uživati tudi sam.

Ker sam preizkušam praktično vse, sem to zdravilo preizkusil tudi na sinu, ki ima
1. cerebralno paralizo.
Čeprav ta bolezen nima nič skupnega z rakom, je bil rezultat  vseeno viden. Ker gre pri tem zdravilu za IZRAZITO POVEČANJE IMUNSKEGA SISTEMA celotnega telesa, ker deluje izredno protivnetno in protibolečinsko,  se je ta učinek pokazal tudi pri njemu. Spazem je bil nižji, gibanje se je nekoliko popravilo, običajnih bolečin v nogah ni bilo. Čeprav nisva telovadila veliko, je bil njegov mišični sistem takšen kot takrat, ko telovadiva, ali zelo podoben.
Podobno je odreagiral tudi pacient z
2. Multiplo sklerozo. Izredno opazna je bila sprememba pri njegovih "nervoznih" trzljajih nog. Njegove noge so postale takoj bolj umirjene, katere so odreagirale šele pri nadpovprečni obremenjenosti telesa oz. utrujenosti.

Uspeli smo dobiti tudi omejeno količino te substance za prijatelja, ki ima raka na pljučih. Poleg kapljičnega oralnega  uživanja jo bo tudi inhaliral.

To je prednost te substance. Ker je pri običajnem VIDATOXu dodan alkohol, ki ni zaželen pri inhalacijah,  lahko to substanco, ki sicer nima posebnega imena, tudi inhaliramo in tako dosežemo delovanje substance direktno v dihalnem sistemu, ki ga sicer zdravilo doseže oralno v bistveno manjši meri.
Sedaj, ko poznamo osnovno substanco zelo dobrega zdravila VIDATOX, smo le tega takoj dali na stran in pričeli uživati mnogo močnejšo in še prijaznejšo obliko tega zdravila.

TOREJ: IMA MNOGO, MNOGO BOLJŠE EFEKTE ZDRAVLJENJA, NIMA ALKOHOLA IN IMA OMEJEN ROK TRAJANJA.

2.
Dobili smo tudi kremo, ki nima z običajnimi kremami, ki jih kupimo v drogerijah in apotekah, nič skupnega. Ta je popolnoma naravna, brez bilo kakšnih kemičnih umetnih snovi, barvil, alkohola, parfumov, ipd.

Krema ima sledeče učinke:
- je izrazit antioksidant
- deluje protivnetno, protibolečinsko
-  je regulator imunskega sistema
-  odstranjuje madeže na koži, mozolje ipd.

Krema izredno dobro regenerira kožo in jo uporabljajo tudi vsi, ki imajo mišične bolečine, krče ipd.
Da je temu res tako je bila dokaz gospa, ki to kremo redno uporablja sama. Resnično je bila njena koža na dotik bolj elastična in popolnoma čista. Gospe je skrila tudi nekaj let, za kar je bila izredno vesela.
Vsi smo jo pričel uporabljati že v Havani. Priznati moram, da je po nekaj dneh uporabe tudi naša koža postala prijetno elastična in nekoliko spremenjena. Ko smo jih drugič obiskali so se v proizvodnji samo nasmihali, ko smo povedali, da smo zelo zadovoljni z  njeno uporabo in da ne moremo verjeti našemu občutku. "Tako pravijo vsi, ki jo uporabljajo", so rekli. 

In še dodatek: krema je narejena 100 % iz  sadeža manga.

Poleg klasične "lepotne" uporabe bomo to kremo uporabljali
  • za masažo bolnikov s cerebralno paralizo
  • pri bolnikih z multiplo sklerozo, kateri imajo zelo pogosto mišične krče in bolečine. Ti si bodo z njo masirali celotno telo.
  • bolniki s "putiko"
  • in ostali, ki imajo bolečine in vnetje v sklepih in mišicah ter
  • za paciente s rakom na koži.
Predstavili jo bomo tudi drugim bolnikom in športnikom. Reklame ne bo na televiziji, zato verjamem, da jo bo propagiral vsakdo, ki jo bo preizkusil sam in svojo reakcijo posredoval naprej. Tudi količinsko je nekoliko večja embalaža od običajnega pakiranja.
19.9.2014
Spoznali  smo antioksidant iz Manga in to zelo močno koncentrirano obliko. Po besedah strokovnjakov na Kubi bi naj bil ta antioksidant eden kvalitetnejših na svetu. Tudi ta je narejen v celoti iz manga in nima nikakršnih drugih kemičnih dodatkov.  Le tega bi naj na Kubi do sedaj redno uživali pacienti, ki so HIV pozitivni. Njihovo telesno stanje naj bi bilo vrsto let zadovoljivo. Hkrati pa ga priporočajo tudi kot dodatek pri zdravljenju pacientov z rakastimi obolenji.
Zanimivo je, da se pri nas zdravniki pogosto ne poslužujejo pri svetovanju svojim pacientom tudi uporabe kvalitetnih antioksidantov. Po eni od teorij, ki sem jo poslušal med kubanskimi strokovnjaki, bi naj redno uživanje dobrih antioksidantov bistveno zmanjšalo začetne stadije te bolezni,  hkrati pa pomagalo uravnavati imunski sistem tudi med obolenji.
3.4.2015
Po marčevskem obisku Kube smo se že drugič srečali z žilnimi kirurgi, kateri zdravijo z metodo Z IZVORNIMI MATIČNIMI CELICAMI pacienta. Gre za vse vrste bolezni, pri katerih je potrebna prekrvavitev in primerno ožilje. V našem primeru smo že v decembru 2014 pospremili pacienta z odprtimi ranami kot posledico diabetesa. Posledica te terapije je, da se pacient izogne amputaciji prstov. Tokrat pa smo spoznali še metodo zdravljenja pred amputacijo kolka. Pri prvi bolezni je potrebna hospitalizacija 1 mesec, pri drugi pa 1 teden. Tudi pri zdravljenju kolka se s tem IZOGNEMO zamenjavi kolka in operaciji ter nadomestitvi z umetnim kolkom !!!!

Torej: če greste na Kubo ali nekoga poznate, ki gre na Kubo, se naj pozanima za nakup kreme in ostalih "zdravil" ali preparatov, ki jih tam uporabljajo. Pri uvozu zdravila ni dovoljeno uvažati v EU  razen naravne preparate v zelo omejeni količini, kot prehranski dodatek. Za uvoz zdravil se pa pozanimajte o Eu zakonodaje na tem področju.

Ni komentarjev:

Objavite komentar