sreda, 14. februar 2018

OBISKI HAVANE...

25.4.2014

IŠČEMO ZDRAVJE
Majhna skupina odhaja z dvema pacientoma v Havano.
Raziskali bomo kako pomagati  našim pacientom z znanjem, izkušnjami, metodami, tehnikami kubanske  medicine.

PREKO ZIME V HAVANI
Preverili bomo ali obstajajo možnosti za vse, ki želimo  KLIMATSKO ZDRAVLJENJE oz. bivati na Kubi preko zime. Nekateri se želimo izogniti evropskemu mrazu in zimo preživeti na prijetnih 24 stopinj Celzija. V glavnem nas v to silijo starost in z njo povezane tegobe ali pa samo bolezen, kateri mraz naših krajev ne ustreza.
Ali je drago?
Vožnja z letalom stane med 500- 800 Evrov (povratna karta), samo življenje pa je tam daleč v Karibih cenejše in mnogo bolj kvalitetno, zdravo. Vsakokrat, ko obiščem HAVANO srečam zmeraj večje število ljudi, ki si na tak način "kupijo" zdravje. Mnogi, ki komaj preživijo zimo v Evropi, tam na toplem nimajo nobenih težav. Gre za ortopedske težave, težave z dihali, gibalne težave, multiplo sklerozo, Parkinsonovo bolezen, ipd. .....

Če tudi VI  razmišljate o preživetju zime na temperaturi nekoliko nad 20 st. Celzija, potem se oglasite za več informacij.       
 Pokličite na 041 628391 ali gojcicdarko@gmail.com

DRUGI del obiska pa je namenjen proučevanju zdravil, ki jih pri nas ni mogoče zaslediti. Gre za zdravila za rak in težko ozdravljive bolezni. Škorpijonovo zdravilo je spoznalo že veliko pacientov s karcinomom, poučili pa se bomo tudi o drugih pripravkih, za to bolezen, kakor tudi za ostale bolezni kot je  Parkinsonova bolezen, multipla skleroza, cerebralna paraliza, kožne bolezni, .....
Če želite izvedeti več informacij o delovanju tega zdravila ne odlašajte s klicem.

19.9.2014
V Havani sem bil tudi Avgusta 2014, kjer sem se srečal z onkologi. Zanimalo me je delovanje zdravil, ki še niso objavljena v javnosti, katere delne rezultate pa že poznajo. Seveda sem bil, kot vedno, tudi tokrat zelo pozitivno presenečen.
Spoznal sem tudi nekaj dodatkov k obstoječim ugotovitvam, ki dosedanja zdravljenja rakastih bolnikov še izboljšajo. Gre za načine zdravljenja, ki izboljšajo preko 90 oblik rakastih obolenj !!!! in to ni VIDATOX !!!
Za informacije sem vam na voljo potem moje telefonske številke, ki je objavljena v tekstu.

11.9.2015
Tokratni obiska Kube je bil z namenom spoznati zdravilo, ki ga uporabljajo za zdravljenje nedrobnoceličnega pljučnega raka v III oz. IV. stadiju bolezni.
Tudi to zdravilo je pri nas nepoznano. Gre za zdravilo v obliki injekcij. Začetna terapija obsega 6 injekcij, nadaljevanje pa je odvisno od poteka in odzivnosti telesa na zdravilo.
Zdravilo mora injecirati za to usposobljeni zdravnik. Ker so možni stranski učinki na zdravilo je zahtevan obiska v pooblaščeni bolnišnici za čas minimalno 2-4 tedne.  Zadnji dve injekciji dobite s seboj in jih lahko injecira vaš zdravnik.

8.4.2017
Po zadnjem obisku februarja 2017 moram sporočiti, da znanost na Kubi ne miruje. Trenutno so v fazi raziskav novih zdravil iz novih živali. Trenutni rezultati so fascinantni. Več ne morem sporočiti.

V Havano odhajam redno nekajkrat letno. Zaradi tega ne bom več opisoval rezultatov posameznih obiskov, ker je tega enostavno preveč.

6.6.2018
Pred mesecem dni sem se udeležil seminarja v latinski ameriki na temo kožne bolezni. Tema je bila bolezen, ki pesti veliko ljudi povsod po svetu. Gre za POMANJKANJE KOŽNEGA pigmenta. Našel sem zdravilo, ki ni kortikosteroidno mazilo in ki ne povzroča nibenih stranskih učinkov. Gre za zelo specifično in redko mazilo iz placente. Rezultati so zelo dobri.

Ni komentarjev:

Objavite komentar